Deze training wil jij volgen omdat jij:

 • Klaar bent met je te verschuilen en zichtbaarder wilt worden.
 • Er genoeg van hebt om anderen te pleasen.
 • Je zekerder wilt voelen in spannende situaties.
 • Wilt leren omgaan met je eigen beperkende gedachten.

 

En dit vooral in een 1 op 1 sessies wil doen

 

 

De leervraag van al eerdere deelnemers:

 • Ik wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Ik wil beter mijn grenzen aan kunnen geven
 • Ik wil durven zeggen wat ik vind
 • Ik leren omgaan met overheersende collega’s
 • Ik wil aardig en assertief kunnen zijn
 • Ik wil mijn gedachten voor mij laten werken

Persoonlijk begeleiden & coaching 

De persoonlijke training en coaching richt zich op persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling rondom jouw leervraag. Dit doen wij door intensieve persoonlijke begeleiding en thuiswerk opdrachten.

 

Hierbij een overzicht van de stappen.

 1. Persoonlijkheidstest
 2. 5 of 3 sessies van 1,5 uur
 3. (optioneel) online coaching 1 uur
 4. (Thuis)werk opdrachten
 5. Evaluatie

Tussen de dagen door zit een termijn van drie/vier weken, waarin persoonlijke opdrachten en het geleerde in praktijk wordt gebracht. De ervaringen en resultaten worden tijdens de daaropvolgende dag samen geëvalueerd.

Hierdoor is de doorlooptijd van deze persoonlijke begeleiding tussen de vier en vijf maanden.

Klantreactie Alice

Voor mij was Astrid de perfecte coach. Direct, to the point, snel de vinger op de juiste plek weten te leggen. Maar altijd zonder oordeel en met respect. Astrid is uniek omdat ze zich goed kan inleven in situaties maar daarbij altijd zichzelf blijft. Open, eerlijk, toegankelijk en respectvol.

Bij haar heb ik een individueel coachingstraject gevolgd, omdat ik boventallig was verklaard bij mijn werkgever en ik wilde nagaan wat nu echt bij mij past en ik graag met een positief gevoel naar een ander bedrijf wilde overstappen. Ik heb bereikt, dat ik meer inzicht heb gekregen in waar mijn kwaliteiten nu echt liggen en waar ik deze zou kunnen benutten. Wat vind ik leuk, wat wil ik en hoe ga ik daar komen.

Klantreactie van Charlotte

Soms weet je het even niet en zie je t ook niet meer. Ik zat ff vast. Ik wil m’n man steunen en er zijn voor m’n kinderen, maar wil ook zo graag iets voor mezelf. Wat houdt me tegen?Vandaag samen met Astrid achterhaald welke waarden voor mij centraal staan, in t leven en specifiek in de context van werk. En dan komt er inzicht…en beweging…en energie. Belangrijker om te weten wie je bent dan waar je naar toe gaat. Dat verandert naarmate de wereld om me heen veranderd. Dank Astrid, dat je mij de ruimte en begeleiding geeft om dit te ontdekken!.

Over Saskia

Saskia helpt professionals die meer uit hun leven en werk willen halen tijdens 1-op-1 update sessies.

Elke vrouw kan op haar levenspad weleens behoefte hebben aan hulp van buitenaf. Soms kun of wil je het gewoon even niet alleen omdat het te groot voelt of omdat je niet meer weet waar je moet beginnen om rust te krijgen. Saskia begeleidt bij de Kies, voor jezelf academie mensen vanuit haar echtheid in een persoonlijk proces. Haar hart ligt bij mensen.

Saskia heeft Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd. Saskia is NLP-practitioner, -master en –coach. Naast deze opleidingen is ze expert op het gebied van Oplossingsgericht werk en gebruikt zij ook het systemische aspect binnen de Update sessies.

Over Astrid

Astrid Kies heeft de Kies, voor jezelf academie opgericht, omdat ze weet hoe makkelijk zelfontwikkeling en ontplooiing, inspiratie en leren er soms bij inschieten. Het is haar realiteit geworden droom waarmee ze zoveel mogelijk vrouwen wil laten groeien om zo bij te dragen aan een betere leef- en werkomgeving voor henzelf en de mensen om hen heen.

Ze heeft als internationaal gecertificeerd trainer sinds 2006 al honderden, misschien wel meer dan duizend, vrouwen getraind en gecoacht.

Als mens heeft zij veel verschillende rollen. Ze is alleengaand moeder van Ruby en een gedreven ondernemer, trainer en coach die ervan houdt mensen te ondersteunen in de beweging die het leven brengt. Kenmerkend voor haar zijn gelijkwaardigheid, humor, oprechtheid, echtheid en openheid ook in haar rol van trainer en persoonlijk begeleider.

Inschrijven of informatie aanvragen kan hier. Vul je gegevens en wij nemen altijd eerst contact met jou op dus jouw inschrijving is nooit direct definitief.

  Inschrijven

  Factuurgegevens

  Data 2019 

  Indien er ruimte is in de agenda kan jij op aanvraag het hele jaar instromen. De vrijdagen zijn ingeruimd voor de persoonlijke begeleidingssessies en online coaching.

  Starten kan :

  van 09.30 uur tot 11.00 uur
  van 11.30 uur tot 13.00 uur

  Locatie:
  De Compagnie
  Geestbrugkade 35 (bel12)
  2281 CX Rijswijk

  Investering: vraag een offerte aan op info@astridkies.nl

  Empty tab. Edit page to add content here.