Zelfvertrouwen, perfectionisme, zelfverzekerd communiceren
Zelfvertrouwen, perfectionisme, zelfverzekerd communiceren
Zelfvertrouwen, perfectionisme, zelfverzekerd communiceren
Zelfvertrouwen, perfectionisme, zelfverzekerd communiceren

Het is oké om niet altijd oké te zijn. 

We hebben ze allemaal weleens, van die kwalitatief uitermate teleurstellende dagen. Die alle mooie dagen doen verbleken. Die dagen dat veel dingen niet lekker lopen. Je wilt wel en het gaat niet.  Het lijkt alsof je tegen de stroom inzwemt.

Er is niets mis mee om soms niet oké te zijn en er ook gewoon voor uit te komen zonder al te veel gedoe. Wat wel belangrijk is dat je weet hoe je zelf de kant weer op kunt klimmen, want te lang watertrappelen in diep water is geen optie. Dan verkramp je en als je dan geen vaste grond onder je voeten hebt, zink je en dan wordt het lastig. Met alle gevolgen van dien: overspanning, downgevoel, te emotioneel, geïrriteerd, onzekerheid over jezelf en je kunnen, heel veel twijfel over van alles en nog wat. Dat is lastig, toch?

Misschien herken jij het wel dat je verkrampt en misschien wel te vaak achter elkaar of een te lange tijd. En dat je daardoor merkt dat het vertrouwen in jezelf iets vervaagt, je veel te hard gaat werken om je hoofd boven water te houden.

Misschien wel dat je uitstelgedrag vertoont door de hoeveelheid van ‘alles’ in je leven of door jouw interne criticus die alles van je vraagt. Hierdoor laat je kansen en momenten van rust aan je neus voorbijgaan en jij doet vooral jezelf te kort. Dat hoeft niet en is ook niet nodig.

Referentie marlies

“Ik heb de twee online coachsessie als heel prettig ervaren. Het voordeel van online coachen is dat je geen rekening hoeft te houden met reistijd. 

Je plant makkelijk en snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.”

Heb jij behoefte aan zelfreflectie of loop jij met een coachvraag? Wil jij dit doen onder begeleiding van een professional?
Dat kan. Bij mij ben je aan het goede adres als je een vraag hebt rondom:

Zelfvertrouwen:

 • Assertiviteit
 • Uitspreken en aanspreken
 • Je kop niet boven het maaiveld durven uitsteken
 • Grenzen stellen, ‘ja’ zeggen tegen jezelf
 • Belang ander boven eigen belang stellen

Zelfverzekerd communiceren:

 • Willen leren beïnvloeden op een positieve manier
 • Je boodschap met meer impact willen brengen
 • Gemakkelijker de klik krijgen met mensen

Perfectionisme:

 • Uitstelgedrag
 • De lat te hoog leggen voor jezelf en anderen
 • Geen keuzes durven maken
 • Last hebt van jouw interne criticus

Moments 4 you (2 uur)

‘Moments for you 16’

is een online trainings-/coachings-strippenkaart van 8 strippen. Elke strip is staat voor 15 minuten in totaal 2 uur coaching. De kaart die past bij de hectiek van het leven, omdat jij bepaalt waar en wanneer jij gecoacht kan worden. Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je gebruikt maakt van een strip. Soms heb je 2x per maand behoefte aan een gesprek of soms maar 1x. Je kan zelf je tijden en data bepalen via de online agenda.

Ja, graag een vrijblijvende afspraak

Moments 4 you (4 uur)

‘Moments for you 16’

is een online trainings-/coachings-strippenkaart van 16 strippen. Elke strip staat voor 15 minuten in totaal 4 uur coaching. De kaart die past bij de hectiek van het leven, omdat jij bepaalt waar en wanneer jij gecoacht kan worden. Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je gebruikt maakt van een strip. Soms heb je 2x per maand behoefte aan een gesprek of soms maar 1x. Je kan zelf je tijden en data bepalen via de online agenda.

Ja, ik wil graag aan de slag

De eerst stap die je maakt is een vrijblijvende afspraak met mij plannen om te kijken of online coaching iets voor jou is (mocht je dit nog nooit eerder hebben gedaan). Na het boeken van de afspraak ontvang jij een ontvangstbevestiging. Daarna ontmoeten wij elkaar daarna online. Samen kijken we verder wat jou het meest gaat steunen. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en hieraan zijn geen kosten verbonden.

1 strip staat voor 15 minuten coaching.

Online coaching gaat via een speciaal onlineprogramma ZOOM. Dit programma voorziet in alle gemakken voor een fijne coachsessie. Het programma is verstleuteld en als je wilt kunnen de gepsrekken opgenomen worden om zelf later nog eens rustig na te luisteren. Daarnaast kunnen oefeningen gedeeld en worden uitgewerkt.
In een paar stappen ben je ingelogd. Natuurlijk word je hierin begeleid.

Je boekt jouw afspraak zelf in de online agenda op mijn website

 1. Na het vrijblijvende gesprek wordt de strippenkaart voor de eerste coach sessie gekocht en betaald en ontvangbij of je werkgever een factuur.
 2. Je ontvangt de strippenkaart in pdf-formaat, daarop kun je zelf je afspraken bijhouden. De minuten worden bijgehouden in een tijdschrijfprogramma van de academie. Elke maand ontvang jij een overzicht van de gebruikte minuten.
 3. De strippenkaart is alleen voor persoonlijk gebruik en niet overdraagbaar.
 4. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Beiden strippenkaarten zijn 3 maanden geldig na aanschaf.

De kosten voor een online strippenkaart zijn:

8 x 15 minuten (strippenkaart 2 uur)   € 219,98 excl. BTW

16 x 15 minuten (strippenkaart 4 uur) € 439.96 excl. BTW