BEĪNVLOED JE EIGEN GELUK
BEĪNVLOED JE EIGEN GELUK
BEĪNVLOED JE EIGEN GELUK
BEĪNVLOED JE EIGEN GELUK

Wat kun je van dit boek verwachten?

In dit e-book vertel ik jou wat de definitie is van ‘gelukkig zijn’, wat wetenschappelijk is bewezen rondom geluk en de grote denkfout rondom succes. Ook licht ik toe welke factoren invloed hebben op het gevoel van gelukkig zijn, welke factoren wel en niet beïnvloedbaar zijn.

Het belangrijkste wat ik leerde was: je bent al goed zoals je bent, je hoeft niet te veranderen. Als er iets is in je leven wat je wilt veranderen, kijk dan naar dat wat jou kan steunen in je proces en ga aan de slag. En onthoud dat er niemand over verandering gaat, behalve jij. Blijf zo dicht mogelijk bij jezelf, daar zit jouw kracht en dat maakt echt gelukkig.

Liefs,

[vc_mailchimp list=”1f1a19289f” welcome_email=”1″ update_existing=”1″ error_message=”Sorry, en er gaat iets mis bij het invullen. Check even of je alle gegevens hebt ingevuld. Dank je wel.” success_message=”Dank je wel en veel plezier met lezen.”]

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor tips, inspiratiemails en je ontvangt als cadeau ook het gratis e-book.

Laat je gegevens achter en ik stuur jou het e-book toe!

[vc_mailchimp_name_field placeholder=”Voornaam” width=”100%”]
[vc_mailchimp_last_name_field placeholder=”Achternaam”]
[vc_mailchimp_email_field placeholder=”e-mail adres” width=”100%”]
[vc_mailchimp_submit_button text=”Aanmelden” width=”100%” icon=”f00c” text_color=”#ffffff”]
[/vc_mailchimp]

Jouw gegevens zijn bij mij in goede handen en alleen voor eigen gebruik. Voor meer informatie over jouw privacy lees mijn privacystatement.