Boost je zelfvertrouwen in 8 weken

door de kracht van jouw gedachten

Je onzekerheid overwinnen door:

 • Dealen met je sabotage-strategie
 • Hoe jij je ruimte kan ‘claimen’ professioneel en persoonlijk

 • Meer grip op emotionele reacties
 • Hoe jij je beslispower versterkt

De online training Boost je zelfvertrouwen in 8 weken bestaat uit 4 krachtige modules

Module 1

Maak indruk op jezelf

Module 2

Leef vrijer

Module 3

 Ontmoet jezelf

Module 4 :

Denkstijlen de baas

Onderdeel van de training is een denkstijlentest

Deze test is ontwikkeld in samenwerking met psycholoog P. Dijkstra en geeft inzicht in jouw denkvalkuilen en je gedachtensaboteur.
Ter waarde van € 50,00

Start-up

Investering (incl. btw) € 227,97

Deze optie is voor jou als je persoonlijk en professioneel stappen wilt maken in je denkkracht en daarmee je zelfvertrouwen een boost geeft. Je zegt dag tegen onzekerheid en hallo tegen je zelfvertrouwen.

 

 • Online training
 • 12 maanden toegang
 • Hand-outs
 • Lesmateriaal
 • mp4
 • Video begeleiding

Extra: Q&R elke maand 1x (vrij inschrijven)

 

 

 

 

Kado voor jou

Waarom online aan de slag?

Eigen Tempo

Werken aan jouw persoonlijke groei wanneer het jou uitkomt.

Beveiligde leeromgeving

Deze training volg je in een beveiligde besloten leeromgeving.

Werkt op alle apparaten

Je kunt de lessen op alle devices volgen,
mobiel, tablet, laptop, desktop.

Goed gezelschap

 Veel vrouwen vòòr jou zijn de uitdaging al aangegaan. Dus wil jij je zelfvertrouwen een boost geven en je onzekerheid achter je laten, weet dan dat je niet alleen bent.

Extra
Kies jij voor het VIP-pakket dan
krijg je 2 masterclasses

Professionele begeleiding

Als gecertificeerd trainer en coach begeleid ik ook jou de komende 8 weken om je zelfvertrouwen een boost te geven. Ik ben bereikbaar en benaderbaar indien jij hier behoefte aan hebt.

Referenties

Samentha

Wat ik heb geleerd bij Astrid is dat het mij nu minder moeite kost om met dominante personen om te gaan.
Astrid haalt je uit je comfort zone, ze houdt je continu de spiegel voor. Ze is kritisch en heeft een enorme mensenkennis. Ze kan heel goed omgaan met de verschillende persoonlijkheden en issues in de groep en is daarnaast erg betrokken en een mensenmens. Kortom, Astrid is een zeer prettig mens met een warme persoonlijkheid.

Zij heeft een enorme passie voor haar werk die ze als geen ander kan overbrengen maar Astrid maakt haarzelf vooral als persoon uniek.

Sarita

Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over je. Echt een powervrouw. Je weet het ontzettend leuk te brengen waardoor het niet zoals een standaard opleiding voelt waarbij je normaal gesproken alleen luistert en de theorie doorneemt. Je ziet en voelt dat je weet waar je het over hebt. Erg prettig! Je weet emoties los te maken en mensen echt een spiegel voor te houden en te reflecteren! Kortom alleen maar lof!

Sarita

Start-up

Investering (incl. btw) € 227,97

Deze optie is voor jou als je persoonlijk en professioneel stappen wilt maken in je denkkracht en daarmee je zelfvertrouwen een boost geeft. Je zegt dag tegen onzekerheid en hallo tegen je zelfvertrouwen.

 

 • Online training
 • 12 maanden toegang
 • Hand-outs
 • Lesmateriaal
 • mp4
 • Video begeleiding

Extra: Q&R elke maand 1x (vrij inschrijven)

 

 

 

 

Kado voor jou

Specialist

Investering (incl. btw) € 497,-

Deze optie is voor jou als je persoonlijk en professioneel stappen wilt maken in je denkkracht en daarmee je zelfvertrouwen een boost geeft. Je zegt dag tegen onzekerheid en hallo tegen je zelfvertrouwen.

 

 • Online training 
 • 12 maanden toegang
 • Hand-outs
 • Lesmateriaal
 • mp4
 • Video begeleiding

VIP pakket

Extra 1: Q&R elke maand (vrij inschrijven)

Extra 2: twee online masterclasses van 1,5 uur

1. Masterclass: Hoe zeg je wat je bedoelt

2. Masterclass: Leren loslaten

Kado voor jou
Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze training?

Duur van de training
De training kan je binnen acht weken afronden. Zo is de training ingericht. Mijn advies is daarentegen neem je tijd want je krijgt twaalf maanden toegang tot deze training. Echt werken aan je zelfvertrouwen gaat stap voor stap en over experimenteren, dus doen en oefenen. Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd en met het restaureren van de Notre Dame zijn ze ook langer bezig dan slechts één dag. Mijn advies is dan ook: maak een planning voor jezelf en neem 1x per week de tijd om de stof tot je te nemen. De rest van de week is het dan tijd om te experimenteren en te oefenen. Met deelname aan de plenaire train-/coachsessies haal je nog veel meer uit je training. Je mag (niet verplicht) elke maand een jaar lang deelnemen aan deze sessies.

Hoelang heb ik toegang tot deze training?

Toegang tot de training
Na inschrijving en betaling ontvang je een mail in je inbox (let ook even op je spam) met de inloggegevens. Je kunt daarna direct starten met jouw training. Vanaf deze datum heb jij nog 12 maanden om gebruik te maken van de training en plenaire train-/coachsessies..

Wat gebeurt er tijdens vakanties?

Vakanties
Heerlijk vakantie. Voor sommigen is vakantie bij uitstek de tijd om lekker geïnspireerd te raken of rustig een online training te volgen. Voor anderen is dit juist de tijd van het grote niets doen. Zowel even niets doen als lekker aan de slag gaan is voor het volgen van deze training prima aangezien het een online training is. Kortom jij bepaalt waar en wanneer jij aan de slag gaat.

Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in termijnen

Voor de actie van de standaard is gespreide betaling niet mogelijk en betaal je direct het gehele bedrag van € 161,97 in de winkel van de academie. Voor specialist training is betaling in termijnen wel mogelijk. Dan kun je betalen in twee termijnen van € 198,50 inclusief btw.

Hoe werkt betalen in termijnen:

 • je klink op de button ‘Ja ik kies voor mezelf enz.’
 • je komt dan in de ‘winkel’ van de academie
 • je ziet dan direct Specialist staan en kiest onderaan de pagina voor Specialist (in termijnen)
 • je rekent de eerste termijn af, de tweede termijn van € 198,50 ontvang je dan in de derde maand na inschrijving

Waarom zou ik voor Kies, voor jezelf kiezen?

Waarom zou ik kiezen voor de Kies, voor jezelf academie
Als trainer en coach heb ik al zoveel vrouwen gesteund in hun proces om de onzekerheid aan de kant te schuiven en te kiezen voor zichzelf. En juist op een manier die past bij de persoon. Mijn klanten zeggen vaak: ‘bij jou krijg je die extra mile, waar ik niet voor betaal en ondanks dat jij online traint is er contact als ik daar behoefte aan heb.’ En dat klopt want ik gun iedereen een rotsvast vertrouwen in zichzelf. Vertrouwen krijgen, hebben en houden in jezelf maakt het leven fijner en vrijer voor jezelf én je omgeving.

Kan ik 1 op 1 werken met jou?

1 op 1 aan de slag met jou, kan dit?
Natuurlijk kan dit. Dit kan online via Zoom of het kan bij mij live op kantoor. Wil jij dit? Neem dan even contact met mij op, dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn. Stuur een mail naar info@astridkies.nl met daarin ook alsjeblieft het nummer waarop ik jou kan bereiken. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wie ben ik…

De komende weken begeleid ik jou om je zelfvertrouwen een boost te geven door te werken met jouw gedachten.  Simpelweg omdat ik iedereen een leven gun vanuit een diepgeworteld vertrouwen in zichzelf. Omdat dit vrijheid en ruimte oplevert, om te doen waarmee jij het verschil maakt in jouw leven voor jezelf en daarmee voor anderen. Daar geloof ik heilig in.

Ik ben alleengaand moeder, ondernemer, gek op mensenwerk en sinds kort ook helemaal verslingerd aan mijn hond Lu Kai. Wat echte liefde betekend. Naast een enorme dankbaarheid is er ook echte liefde voor het werk als trainer en coach daarom doe ik dit al meer dan 15 jaar.

Al heel veel vrouwen heb ik begeleid om hun onzekerheid en twijfel achter zich te laten en het vertrouwen in zichzelf te terug te vinden en weer te omarmen. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel vlak. Het is mijn verlangen om dit met veel meer vrouwen te mogen delen daarom de online trainingen van Kies, voor jezelf academie.

Gratis e-books
E-book Kies, voor jezelf academie
Dag onzekerheid, hallo zelfvertrouwen