Boost je zelfvertrouwen in 8 weken

door de kracht van jouw gedachten

Je onzekerheid overwinnen door:

 • Dealen met je sabotage-strategie
 • Hoe jij je ruimte kan ‘claimen’ professioneel en persoonlijk

 • Meer grip op emotionele reacties
 • Hoe jij je beslispower versterkt

De online training Boost je zelfvertrouwen in 8 weken bestaat uit 4 krachtige modules

Module 1

Maak indruk op jezelf

Module 2

Leef vrijer

Module 3

 Ontmoet jezelf

Module 4 :

Denkstijlen de baas

Onderdeel van de training is een denkstijlentest

Deze test is in samenwerking met psycholoog P. Dijkstra ontwikkeld en geeft inzicht in jouw denkvalkuilen en je gedachtensaboteur.
Ter waarde van : € 50,00

Jouw Investering

Specialist

Prijs € 497,- (inclusief btw)

Deze optie is voor jou als je persoonlijk en professioneel stappen wilt maken in je denkkracht en daarmee je zelfvertrouwen een boost geeft. Je zegt dag tegen onzekerheid en hallo tegen je zelfvertrouwen.

 • Online training 
 • 12 maanden toegang
 • Hand-outs
 • Lesmateriaal
 • mp4
 • Video begeleiding
Kado voor jou

Waarom online aan de slag?

Eigen Tempo

Werken aan jouw persoonlijke groei wanneer het jou uitkomt.

Beveiligde leeromgeving

Deze training volg je in een beveiligde besloten leeromgeving.

Werkt op alle apparaten

Je kunt de lessen op alle devices volgen.
mobiel, tablet, laptop, desktop.

Goed gezelschap

 Veel vrouwen voor jou zijn de uitdaging al aangegaan. Dus wil jij je zelfvertrouwen een boost geven en je onzekerheid achter je laten, weet dan dat je niet alleen bent.

Professionele begeleiding

Als gecertificeerd trainer en coach begeleid ik ook jou de komende 8 weken om je zelfvertrouwen een boost te geven. Ik ben bereikbaar en benaderbaar indien jij hier behoefte aan hebt.

Wat andere vrouwen zeggen

Conny Dik

Ze weet als geen ander je te enthousiasmeren en inspireren, met oprechte belangstelling en aandacht voor jou als persoon. Ik kan het iedereen aanraden om een training bij haar te volgen. Ze is in één woord TOP! Conny

Linda Bos

Ik heb bij Astrid een tweedaagse en een 10 daagse training met coaching gevolgd. Door deze trainingen te volgen heb ik mezelf beter leren kennen en daardoor stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Astrid is een trainer die zeer professioneel, duidelijk, helder en meelevend is. Ik zou zeggen niet twijfelen gewoon doen!!! Het is een kadootje.

 

Linda Bos

Wachtlijst Boost je zelfvertrouwen

Niets is zo vervelend iets te kopen en er later achter te komen dat het item twee weken later allerlei extra’s biedt. Wil je nu aan de slag, gewoon doen. Maar wil je gebruik maken van mijn kortingen en bonussen schrijf je dan in op de wachtlijst van Boost je zelfvertrouwen in 8 weken. 1 of 2 keer per jaar heb ik speciale acties rondom deze prachtige training en natuurlijk mag je hier ook op wachten. Ik zet je op mijn wachtlijst voor deze training.

Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list.Please try again
Thanks for subscribing

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze training?

Duur van de training
De training kan je binnen 8 weken afronden. Zo is de training ingericht. Mijn advies is daarentegen neem je tijd want je krijgt 12 maanden toegang tot deze training. Echt werken aan je zelfvertrouwen gaat stap voor stap en over experimenteren, dus doen en oefenen. Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd en met het restaureren van de Notre Dame zijn ze ook langer bezig dan slechts één dag. Mijn advies is dan ook: maak een planning voor jezelf en neem 1x per week de tijd om de stof tot je te nemen. De rest van de week is het dan tijd om te experimenteren en te oefenen. Met deelname aan de plenaire train-/coachsessies haal je nog veel meer uit je training. Je mag (niet verplicht) elke maand een jaar lang deelnemen aan deze sessies.

Hoelang heb ik toegang tot deze training?

Toegang tot de training
Na inschrijving en betaling ontvang je een mail in je inbox (let ook even op je spam) met de inloggegevens. Je kunt daarna direct starten met jouw training. Vanaf deze datum heb jij nog 12 maanden om gebruik te maken van de training en plenaire train-/coachsessies.

Wat gebeurt er tijdens vakanties?

Vakanties
Heerlijk vakantie. Voor sommigen is vakantie bij uitstek de tijd om lekker geïnspireerd te raken of rustig een online training te volgen. Voor anderen is dit juist de tijd van het grote niets doen. Zowel even niets doen als lekker aan de slag gaan is voor het volgen van deze training prima aangezien het een online training is. Kortom jij bepaalt waar en wanneer jij aan de slag gaat.

Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in termijnen
Ja, voor de specialist training is betaling in termijnen mogelijk. Dan kun je betalen in twee termijnen van € 248,50 inclusief btw.

Hoe werkt betalen in termijnen:

 • je klink op de button ‘Ja ik kies voor mezelf enz.’
 • je komt dan in de ‘winkel’ van de academie
 • je ziet dan direct Specialist staan en kiest onderaan de pagina voor Specialist (in termijnen)
 • je rekent de eerste termijn af, de tweede termijn van € 248,50 ontvang je dan in de derde maand na inschrijving

Waarom zou ik voor Kies, voor jezelf kiezen?

Waarom zou ik kiezen voor de Kies, voor jezelf academie
Als trainer en coach heb ik al zoveel vrouwen gesteund in hun proces om de onzekerheid aan de kant te schuiven en te kiezen voor zichzelf. En juist op een manier die past bij de persoon. Mijn klanten zeggen vaak: ‘bij jou krijg je die extra mile, waar ik niet voor betaal en ondanks dat jij online traint is er contact als ik daar behoefte aan heb.’ En dat klopt want ik gun iedereen een rotsvast vertrouwen in zichzelf.  Vertrouwen krijgen, hebben en houden in jezelf maakt het leven fijner en vrijer voor jezelf én je omgeving.

Kan ik 1 op 1 werken met jou?

1 op 1 aan de slag met jou, kan dit?
Natuurlijk kan dit. Dit kan online via Zoom of het kan bij mij live op kantoor. Wil jij dit? Neem dan even contact met mij op, dan kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn. Stuur een mail naar info@astridkies.nl met daarin ook alsjeblieft het nummer waarop ik jou kan bereiken. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.